Twan van den Boomen

Twan van den Boomen

Mijn naam is Twan van den Boomen. Ik ben getrouwd met Maartje van den Boomen – van Deursen en woon op de Varendonkweg 7 in Someren. In het dagelijks leven ben ik mede-vennoot bij Dassprotech, een Lieropse onderneming in de elektrotechniek.

Ik ben geboren en getogen aan de Heiveldsestraat in Someren, hier runnen mijn vader en moeder een melkveehouderij. Na mijn opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness ben ik gaan werken in de tuinbouw, zowel vollegronds als glastuinbouw. In 2017 ben ik een carrière-switch ondergaan omdat de kans zich voordeed om samen met mijn vrouw het bedrijf van mijn schoonvader over te gaan nemen. Deze heb ik met beide handen aangegrepen en zodoende ben ik nu werkzaam op de achterbroek in het mooie Lierop. 

Sinds 2013 ben ik lid van het Zùmmers Belang CDA en vanaf 2015 heb ik me ingezet als burgercommissielid bij de commissie Burger en Bestuur. Ik hoop dat ik de komende periode als gemeenteraadslid actief mag zijn voor onze mooie partij. Het verheugd mij dat we deze periode ons verkiezingsprogramma op een volledig andere wijze ingericht hebben. Niet alles vooraf regulerend maar juist de lange termijn in de gaten houden en inzetten op een dynamische politiek.

Kom in contact met ons!