Caroline van der Hulst

Caroline van der Hulst

Graag stel ik me aan u voor:

Ik ben Caroline van der Hulst- van Lierop, dochter van Piet en Mien van Lierop – van Santvoort en getrouwd met Henry van der Hulst. Samen met onze drie kinderen, Lise, Niels en Isa wonen wij aan de Heikantstraat in Someren, mijn geboorteplek.

Ik heb Ziekenverzorging- HBO Verpleegkunde- Management en Pedagogiek gestudeerd en ben jarenlang werkzaam geweest in de zorgsector.

Sinds tien jaar werk ik bij organisatie `Wij Zijn Jong’, onderdeel KluppluZ (gespecialiseerde groepsbegeleiding voor kinderen van 0-18 jaar).

Binnen het domein kinderopvang-onderwijs en jeugdzorg werk ik als Regiomanager Zuidoost Brabant, waarbij mijn taken vooral liggen op de ontwikkeling en uitvoering van dienstverlening aan kinderen die een speciale ondersteuningsbehoefte hebben, binnen het onderwijs, kinderopvang en jeugdzorg.

Mijn hobby’s zijn: uitstapjes maken met ons gezin, trimzwemmen, Carnaval, creatieve activiteiten.

Ik ben ruim 7 jaar lid van het Zùmmers Belang-CDA, waarvan 6 jaar in het bestuur als penningmeester.

Binnen de lokale politiek wil ik me graag inzetten voor de jeugd, de zorgsector, kinderopvang-onderwijs en een gezellig- bruisend- en leefbaar Someren, waar zowel jeugd, gezinnen als senioren graag wonen. Binnen `t Zùmmers Belang-CDA  is hier aandacht voor!

Lijst Zùmmers Belang-CDA, plek 7!

Kom in contact met ons!