Arjan Evers

Arjan Evers

Mijn naam is Arjan Evers. Ik ben geboren in Budel, getogen in Leende en woon nu al weer meer dan 10 jaar in Someren. Ik woon samen met Marli en ben vader van Maarten, Amber, Maud en Wouter.

Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf en ben na enkele jaren in dat bedrijf gewerkt te hebben brijvoerspecialist geworden bij een mengvoerbedrijf. Na vervolgens een aantal jaren als rentmeester/agrarisch makelaar ervaring opgedaan te hebben ben ik sinds 2007 zelfstandig en actief op het gebied van ruimtelijke ordening en advies.

In mijn vrije tijd mag ik graag een eindje (hard)lopen in de natuur rond Someren en ben ik betrokken bij de organisatie van de Kennedymars.

Het Zùmmers Belang CDA spreekt me aan omdat het er naar streeft dat iedereen zijn steentje bijdraagt maar tegelijkertijd solidair is en vindt dat iedereen een eerlijke kans verdient.

In Someren is het goed wonen. We hebben een dorp met een goed voorzieningenniveau en dat moeten we zo houden. Ik vind dat de Diepsteeckel moet blijven en dat we De Weijers net als de Ruchte voor meer verenigingen toegankelijk moeten maken. Het Zùmmers Belang CDA onderkent dat en wil daar vorm aan geven samen met alle inwoners en verenigingen.

Verder staat het Zùmmers Belang CDA voor meer aandacht voor het midden- en kleinbedrijf dat zo belangrijk is voor de Zummerse werkgelegenheid en economie. De gemeente moet meedenken en duurzame ontwikkelingen faciliteren en mogelijk maken. We moeten niet verzanden in verstikkende regelgeving maar kijken waar het om gaat en waar we naar toe willen. Doen dus!

Ik draag daar graag m’n steentje aan bij!

Kom in contact met ons!