Antoon Sonnemans

Antoon Sonnemans

Mijn naam is Antoon Sonnemans, geboren en opgegroeid in het centrum van Someren, getrouwd met Anita en vader van Maud en Max. Wij wonen op Heuvel 6 in Someren.

Mijn werk als technisch bedrijfskundige ligt met name in de metaalverwerkende toeleveringswereld van de automobiel- en luchtvaartindustrie, waar ik bij verschillende werkgevers management- en directiefuncties heb bekleed.

Net als mijn ouders altijd hebben gedaan, heb ik me ook al jaren belangeloos ingezet voor het belang van Zùmmere. Verenigingen, jeugd, zorg, ondernemerschap en rechtvaardigheid hebben daarbij mijn bijzondere interesse en aandacht.

In mijn jeugd was ik lid van Atletiekvereniging ’t Jasper Sport, SV Someren, Jong Nederland, Fanfare Somerens Lust en JOEK, allemaal geweldige verenigingen; Toen mijn actieve sportcarrière door een blessure abrupt ten einde kwam, ben ik 10 jaar elftalleider van SV Someren 1 geweest, daarna 9 jaar Marsleider en Bestuurslid JOEK-Kennedymars en nu alweer 8 jaar Voorzitter van SV Someren. Dit doe ik met veel plezier en passie, passie voor Zùmmere!

Daarnaast ben ik lid van Tennisvereniging De Packador, waar ik al jaren deelneem aan de Gemengd Dubbel-competitie op vrijdagavond. 

Ik sta graag midden in de Zùmmerse samenleving, vind het sociale leven en vooral ook het verenigingsleven van Zùmmere erg belangrijk.  

Mijn speerpunten zijn:

   - Verenigingen krijgen (de) ruimte
   - Investeren in onze jeugd
   - Een bruisend uitgaansleven voor jong en oud
   - Evenementen laten organiseren
   - Vrijwilligers ondersteunen
   - Veiligheid in het verkeer

Ik weet dat dit bij Zùmmers Belang het beste in handen is!
Zeker daarom steun ik deze rechtvaardige partij en zal ik me de komende periode in de achterban daarvan laten gelden.    

Kom in contact met ons!