Investeren in verenigingen en vrijwilligers
Investeren in verenigingen en vrijwilligers

Investeren in verenigingen en vrijwilligers.

Het Zùmmers Belang CDA is diep geworteld in het Somerense verenigingsleven. De kandidaten op de lijst zijn op meerdere fronten als vrijwilliger actief. Zonder vrijwilligers geen verenigingen, zonder verenigingen geen bruisende samenleving. De doelgroep verenigingen wordt vertegenwoordigd door lijsttrekker Louis Swinkels.

Verenigingen vervullen een belangrijke functie in de samenleving. Zij faciliteren ontspanning, beweging, sport en saamhorigheid bij velen. Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter het verenigingsleven, dat er voor alle leeftijdsgroepen is. Bij een vereniging trek je samen op en ben je er voor elkaar. Je gaat zorgvuldig en respectvol met elkaar om. Dit proces is belangrijk in de ontwikkeling van jongeren. Daar wordt de basis gelegd voor de samenleving van over 20 jaar.

Daarom is het Zùmmers Belang CDA voor het behoud van de maatschappelijke stages en het faciliteren van regelingen, die inwoners de mogelijkheid biedt mee te doen. Want in de samenleving moet iedereen lid kunnen zijn van een club of vereniging. Een goede directe relatie met de verenigingen en vrijwilligers draagt daar aan bij.  Daar investeert het Zùmmers Belang CDA in.

Zoek de verbinding en sla de handen ineen met het Zùmmers Belang CDA. Sluit je nu aan bij rasechte vrijwilligers als Karel, Ben, Hans, William, Corné, Remy, Jannick, Daan, Martie, Ad, Antoon, Marcel en Louis.

Laat je Hart spreken. Investeer in verenigingen en vrijwilligers!