Someren, de plaats waar het goed toeven is
Someren, de plaats waar het goed toeven is

Someren, de plek waar het goed toeven is


In de afgelopen drie weken presenteerde het Zùmmers Belang CDA de doelgroepen waaraan de 50 kandidaten op de kieslijst gekoppeld zijn. In 2020 wil de gemeente Someren een toeristische en recreatieve gemeente zijn. De achtste en laatste doelgroep “Recreatie en horeca” – onder aanvoering van Angeline Nagel – is onmisbaar om deze ambitie waar te maken.

Nieuwe economische dragers in het buitengebied zijn nodig. We willen het toerisme doorontwikkelen. Recreatiegebied Heihorsten is de pijler hiervoor met ruimte voor duurzame (grootschalige) verblijf- en dagrecreatie activiteiten én zorgtoerisme. Het Zùmmers Belang CDA wil samen met de toeristische sector (recreatie en horeca) ontwikkelingen in gang zetten waardoor het aanbod en de uitstraling van de sector echt excelleert en compleet wordt.

Recreatie en horeca hebben elkaar nodig. Ze hebben de potentie om prima naast en met elkaar te ondernemen. Het gevolg: Een bruisend centrum met goede horecavoorzieningen en een florerend toeristisch buitengebied. Een sterke gemeente met vier kernen waar het goed toeven is.

Laat je hart spreken en doe mee met Jeanne, Hendrik, Piet, Esther, Marcel en Angeline.

Het groene Hart in De Peel, waar het goed wonen, werken, ondernemen en recreëren is