Actueel

Zùmmers Belang CDA
'Het buitengebied in beweging'

Zùmmers Belang CDA heeft op 27 februari 2018 een succesvolle bijeenkomst gehouden over ‘het buitengebied in beweging’. Op deze avond vervulde Ton Braspenning een grote rol, namens CDA Brabant heeft hij een toelichting gegeven over de rol van de overheid in het buitengebied. Dat de provincie niet tot tevredenheid van veel agrarisch ondernemers handelt is iets dat Ton ook zeker niet verbloemd. Daarnaast zijn nog een aantal belangrijke thema’s besproken, meer hierover leest u in het uitgebreide artikel.

Lees meer
Kernen en wijken

Op de verkiezingsposter van het Zùmmers Belang CDA staat een groot aantal groene hartjes en vier witte witte hartjes. Deze symboliseren de vier Somerense dorpskernen. Samen vormen ze het Groene Hart, dat mensen verbindt. De dorpskernen en de wijken vormen samen één gemeenschap.

Lees meer
agrarisch en buitengebied

Het buitengebied als groene hart van onze gemeente

Lees meer
De jeugd op 1 op 1 bij lijst 1!

De jeugd op 1 bij lijst 1! Zùmmers Belang CDA heeft alle 50 kandidaten gekoppeld aan acht doelgroepen. Die gaan we komende weken aan u presenteren. De eerste doelgroep is onze Jeugd. Deze doelgroep is voor Zùmmers Belang CDA erg belangrijk en wordt vertegenwoordigd door Ellen Zegwaard.

Lees meer
27 februari thema avond
Somerens buitengebied in transitie

Zùmmers Belang CDA organiseert op 27 februari voor u een thema avond. Het Somerens buitengebied is een belangrijk onderdeel van onze ‘Groen Hart’ visie. Het Groen Hart (ver)bindt en dat is zeker van toepassing op dit gebied met prachtige natuur. Het maakt dit gebied bijzonder en uniek. Maar er is beweging gaande.

Lees meer