Actueel

Zùmmers Belang CDA wenst u
een Vrolijk Pasen

Wij wensen iedereen een heel Vrolijk Pasen!

Lees meer
.

Kiezers bedankt. Jammer genoeg hebben we het aantal zetels van 4 jaar geleden niet kunnen prolongeren. We zijn trots op de campagne die neer is gezet door een geweldige club mensen met Hart voor héél Someren. De basis voor de toekomst staat. Vandaar uit gaan we aan de slag!

Lees meer
Zorg dat uw stem niet verloren gaat!

Kiezers die niet in de gelegenheid zijn om zelf te gaan stemmen, kunnen hun stem ook per volmacht uitbrengen. Wilt u zelf gaan stemmen, maar heeft u geen vervoer naar het stembureau? Maak dan gebruik van de haal- en brengservice! Lees hier meer.........

Lees meer
Win een weekend Winterberg

Win een weekend Winterberg Het Zùmmers Belang CDA houdt vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen nog een actie “Hart voor héél Someren”. Met deze actie kunt u een weekend Winterberg winnen.

Lees meer
Debat SV Someren: een nuttige discussie waar de club mee verder kan

In Someren valt wat te kiezen. In tegenstelling tot andere gemeenten in de regio zijn er in Someren in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen voldoende debatten waar de verschillende partijen zich presenteren. Op donderdag 15 maart verzamelden de lijsttrekkers zich in een goed gevulde kantine van SV Someren. Antoon Sonnemans – voorzitter van de voetbalclub – schetste voorafgaand aan het debat aan de hand van enkele voorbeelden het belang van de gemeenteraad voor het verenigingsleven. Daarna werd de voetbalarena vrij gemaakt voor de 6 lijsttrekkers.

Lees meer