Actueel

Zùmmers Belang CDA
Houdt van Someren!

Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Dat is de reden dat wij vandaag onze campagne starten. Onze campagne in het teken van het “Groene hart”.

Lees meer
Oud-premier Ruud Lubbers overleden

Op 14 februari 2018 is oud-premier en minister van staat Ruud Lubbers op 78-jarige leeftijd overleden. Ruud Lubbers was in de periode tussen 1973 en 1994 Kamerlid, fractievoorzitter, minister, en minister-president voor eerst de KVP en later het CDA. Hij leidde drie kabinetten in de jaren ‘80 en ‘90, en is daarmee niet alleen de jongste maar ook de langstzittende premier van Nederland geweest.

Lees meer
Vrolijk carnaval

Zùmmers belang CDA wenst iedereen een vrolijke Carnaval toe!

Lees meer
Succesvolle Top 50 bijeenkomst
Volgende op 19 Februari!

Op 6 februari 2018 hebben wij van Zùmmers belang CDA een succesvolle bijeenkomst gehouden. De eerste inkijk in de campagne is drukbezocht geweest. Het enthousiasme begint nu echt te groeien, op naar een mooie campagne!

Lees meer
Verkiezingsavond Zùmmers belang CDA
6 februari

Met veel plezier en enthousiasme kijken we terug naar de bijeenkomst van maandag 15 januari 2018. Op deze avond hebben we kennis gemaakt met veel nieuwe kandidaten uit het mooie Someren die op onze lijst staan. Graag nodigen wij u, de 50 kandidaten en overige geïnteresseerden die Zùmmers belang CDA een warm hart toedragen, uit voor een vervolgbijeenkomst met als doel elkaar bij te praten.

Lees meer