Actueel

Louis Swinkels
Lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen 2018

Op maandagavond 3 juli 2017 tijdens de algemene ledenvergadering van het Zummers belang CDA Someren is Louis Swinkels tot lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Klik voor meer.

Lees meer
Oproep sleutelactie
ZLTO Someren

Voor morgen, dinsdag 4 juli om 12.00 uur, heeft het ZLTO een sleutelactie georganiseerd. Met deze actie wil het ZLTO een sterk signaal afgeven richting de Provinciale Staten. Tijdens deze actie zijn alle Somerense veehouders en betrokkenen van harte uitgenodigd om naar het gemeentehuis te komen om zijn/haar stalsleutels in te leveren bij burgemeester Veltman. Om 11.45 uur is het verzamelen voor het gemeentehuis. Ook personeel, familie, vrienden en buurtgenoten zijn van harte welkom. Klik voor meer.

Lees meer
Glasvezelnetwerk in buitengebied van
Asten en Someren

Eindelijk glasvezelnetwerk in het buitengebied van Asten en Someren!

Lees meer
Hoe nu verder
met de wateroverlast?

Het is 5 voor twaalf. Samen zullen we slagvaardig moeten werken aan een oplossing op korte, middellange en lange termijn. Met het veranderend klimaat is de kans ook op heftige regenval groot.

Lees meer
De Brabantse kandidaten
Tweede Kamerverkiezingen (video)

Maak kennis met onze Brabantse kandidaten voor de Tweede Kamer. Stem op 15 maart CDA en geef Brabant een stem in Den Haag!

Lees meer